Total Systems

Total Systems maakt compleet geautomatiseerde machines en verwerkingslijnen ten behoeve van de agrarische sector en de industrie. Op basis van het ontwerp en script van Studio Hekwerk maakten we een eenvoudige weergave in isometrisch perspectief, waarbij de werking wordt uitgelegd maar ook de opties in te bestellen maten. Daarbij was het een uitdaging om de machines naadloos te laten groeien en in de 3D ruimte te laten bewegen.

De klant leverde een storyboard met CAD- tekeningen op basis waarvan een vereenvoudigde vormgeving is gemaakt. Tijdens het proces is er voortdurend terugkoppeling over de werking van de machines. Daarnaast is een herbruikbaar in- en outtro gemaakt met een bewegend logo.

Voice-over: geen
Muziek: YouTube Studio
Productietijd per animatie: 2-4 weken.

Overige projecten:

Deel op social media: